Powered by Smartsupp
 
Logga

Biluppgifter - sök uppgifter om bil

Biluppgifter är en av Sveriges mest välbesökta sidor för att söka uppgifter om bilar men även ägaruppgifter. Bil uppgifter listar fakta om fordon och du söker på bilens registreringsnummer.

Det finns olika sätt att söka efter biluppgifter beroende på vad du är intresserad av att veta. Här är några förslag:
Om du vill veta mer om en specifik bil, till exempel en begagnad bil du tänker köpa, kan du söka på regnumret på en hemsida som till exempel Biluppgifter.se  Dessa hemsidor erbjuder oftast uppgifter som årsmodell, märke, modell, registreringsnummer, chassinummer, bränsletyp, hästkrafter och eventuella skatter och avgifter som är kopplade till bilen.
Om du är intresserad av att veta mer om en specifik bilmodell, kan du söka på modellen eller märket på till exempel en bilförsäljningssajt eller en hemsida som till exempel Autodata. Dessa hemsidor kan ge dig information om priser, specifikationer, bränsleförbrukning, prestanda och säkerhetsfunktioner för olika bilmodeller.
Om du är intresserad av att jämföra olika bilmodeller, kan du använda en hemsida som till exempel Car Comparison, där du kan välja att jämföra upp till fyra olika bilmodeller med varandra. Här kan du jämföra olika specifikationer såsom pris, bränsleförbrukning, prestanda, säkerhetsfunktioner och försäkringskostnader.

Bil Uppgifter med siten Biluppgifter.se lanserades hösten 2014. Tjänsten var efterlängtad helt uppenbart och redan efter bara en månad hade sajten fått 400.000 besökare och det hade gjorts inte mindre än 1,25 miljoner sökningar på fordon.