Powered by Smartsupp
 
Logga

Opus Bilprovning

Opus Bilprovning är ett av Sveriges ledande företag inom bilbesiktning, med närmare 90 stationer spridda över hela landet. Företaget erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa bilägare att hålla sina fordon i toppskick, inklusive besiktningar, reparationer och underhåll. Deras mål är att erbjuda en snabb, enkel och tillförlitlig service för alla bilägare.

En av de unika sakerna med Opus Bilprovning är deras tidgaranti för besiktning av lätta fordon. De garanterar att alla lätta fordon som besiktas hos dem ska få en tid för besiktning inom 24 timmar efter att man har bokat tid. Detta gör det enkelt för bilägare att planera sin tid och få bilen besiktad utan att behöva vänta länge.
Opus Bilprovning erbjuder också drive-in för personbilar. Det innebär att man kan köra in med sin bil på stationen, utan att behöva kliva ur bilen, och få bilen besiktad. Detta är en praktisk lösning för bilägare som har ont om tid eller har svårt att ta sig till en station.

Opus Bilprovning strävar efter att vara ett hållbart företag och tar ansvar för sin miljöpåverkan. Företaget klimatkompenserar för hela sin verksamhet, vilket innebär att de gör en insats för att kompensera för de utsläpp som deras verksamhet orsakar genom att investera i projekt som minskar utsläppen av växthusgaser.

De arbetar också för att minska sin egen miljöpåverkan genom att använda miljövänliga produkter och tjänster och genom att se till att deras stationer är energieffektiva.
Sammantaget är Opus Bilprovning ett företag som erbjuder en snabb och tillförlitlig service för bilägare med fokus på hållbarhet.

Deras tidgaranti för besiktning av lätta fordon och drive-in tjänst för personbilar gör det enkelt för bilägare att få sin bil besiktad utan att behöva vänta länge eller lämna bilen.
Dessutom visar Opus ett ansvar för sin miljöpåverkan genom att klimatkompensera för hela sin verksamhet.