Powered by Smartsupp
 
Logga
Dekra bilprovning är ett bra val när det är dags för bilkontroll

Dekra Bilprovning

Dekra Bilprovning är ett välrenommerat företag inom bilbesiktning i Sverige, med närmare 65 stationer belägna främst i södra och mellersta delarna av landet. Företaget har en lång historia, det startades redan 1925 i Tyskland och har sedan dess utvecklats till att bli ett av världens ledande företag inom bilbesiktning, med verksamhet i över 50 länder världen över.

Varje år utför Dekra Bilprovning fler än 26 miljoner besiktningar, vilket visar på deras starka position inom branschen. De erbjuder besiktningar för alla typer av fordon, inklusive personbilar, lastbilar, bussar och släpvagnar, och arbetar med bilfabrikanter och andra aktörer inom bilindustrin för att säkerställa att deras tjänster är av högsta kvalitet och håller sig uppdaterade med de senaste teknologiska utvecklingarna.

Företaget är också känt för sin miljömedvetenhet och strävar efter att minimera sin egen miljöpåverkan samt hjälpa bilägare att göra det samma. De ger råd och information om hur man kan minska utsläppen från sina fordon och arbetar också med olika kampanjer för att uppmuntra bilägare att åka mer miljövänligt, såsom att åka kollektivt eller att välja elbilar eller hybridbilar.

Dekra Bilprovning erbjuder också en rad tjänster för bilägare, inklusive reparationer, underhåll och service, för att hjälpa dem att hålla sina fordon i toppskick. Deras team av erfarna och kvalificerade tekniker arbetar hårt för att ge bilägare en snabb och professionell service och få bilen besiktad och körklar på ett säkert och effektivt sätt.

Sammantaget är Dekra Bilprovning ett välrenommerat företag med en lång historia inom bilbesiktning som erbjuder en mängd olika tjänster för bilägare.
Med ett starkt fokus på miljömedvetenhet och en dedikerad team av tekniker, erbjuder de en snabb, professionell och hållbar service för bilägare i Sverige.