Powered by Smartsupp
 
Logga

Besikta Bilprovning

Besikta Bilprovning är en av de ledande aktörerna inom bilbesiktning i Sverige, med närmare 165 stationer belägna på ungefär 140 olika orter främst i södra delen av landet. Deras mål är att erbjuda bilägare en säkrare besiktning genom att se till att alla fordon som kör på svenska vägar uppfyller de krav och standarder som ställs på dem.

För dig som äger en personbil, erbjuder Besikta Bilprovning dessutom en utökad elektronikkontroll. Detta innebär att man går igenom alla elektroniska system och komponenter i bilen, såsom bromssystem, styrsystem och säkerhetssystem, för att säkerställa att de fungerar som de ska. Detta är viktigt eftersom det kan hjälpa till att minska risken för olyckor och skador på bilen, samt öka dess livslängd.

Förutom personbilar, erbjuder Besikta Bilprovning besiktningar för alla typer av fordon, inklusive lastbilar, bussar och släpvagnar. De erbjuder också ett brett utbud av tjänster, inklusive reparationer, underhåll och service, för att hjälpa bilägare att hålla sina fordon i toppskick. Dessutom arbetar Besikta Bilprovning tätt med bilfabrikanter och andra aktörer inom bilindustrin för att säkerställa att deras tjänster är av högsta kvalitet och att de håller sig uppdaterade med de senaste teknologiska utvecklingarna.

En annan viktig del av Besiktas arbete är miljöaspekten. De strävar efter att minimera sin egen miljöpåverkan och hjälper också bilägare att göra det samma genom att ge råd och information om hur man kan minska utsläppen från sina fordon. De arbetar också med olika kampanjer för att uppmuntra bilägare att åka mer miljövänligt, såsom att åka kollektivt eller att välja elbilar eller hybridbilar.

Sammantaget är Besikta Bilprovning en viktig aktör inom bilbesiktning i Sverige, som arbetar hårt för att ge bilägare en säkrare, miljövänligare och mer effektiv besiktning. Deras breda utbud av t