Powered by Smartsupp
 
Logga
En självriskförsäkring som täcker alla situationer i trafiken.
 • Gäller alla trafikfordon du har behörighet för*
 • Ersätter självrisk upp till 2 gånger per år
 • Täcker upp till 5000 kr per tillfälle
 • Du behöver inte ens äga fordonet
 • Gäller även hyrbilar
 • Gäller även viltolyckor
Så hittar du olika sätt att jämföra billigast bilförsäkring

Med Assure självriskförsäkring betalar vi din bilförsäkrings självrisk om olyckan är framme. Oavsett om du äger fordonet, har lånat det, eller hyrt det.

Därför behöver du Assure självriskförsäkring:

 • Gäller alla fordon du har behörighet att framföra.
 • Gäller även om du har hyrt eller lånat någon annans fordon.
 • Ersätter din självrisk upp till 5000 kr maximalt 2 gånger per år.
 • Gäller både när du kör privat eller använder privat bil i tjänsten.
 • Täcker bilar, lastbilar, bussar, MC, traktor - ja alla fordonstyper för väg.
 • Ersätter även vid kollission med älg och andra djur.

Självriskförsäkring för endast 49kr per månad.

Assure självriskförsäkring är inte bara enkel att använda. Vi är även mycket prisvärd. Endast 49 kr per månad är kostnaden för att du aldrig mer skall behöva tänka på självrisk när du sätter dig bakom ratten.

Hitta bilförsäkring

En bilförsäkring är en försäkring som skyddar dig och din bil mot skador och olyckor. Det finns många olika försäkringsbolag som erbjuder bil försäkringar i Sverige, och det kan vara svårt att veta vilken som passar dig bäst. Här är några svenska försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar:

 • Folksam  Folksam är ett av Sveriges största försäkringsbolag, med verksamhet inom både försäkring och pensionssparande. Bolaget grundades 1908 och har sin bas i Stockholm. Folksam erbjuder ett brett utbud av försäkringar, inklusive bilförsäkring, hemförsäkring, djurförsäkring och sjukvårdsförsäkring. De har också många olika alternativ och skräddarsydda lösningar för att möta kundernas specifika behov. Folksam har en stark position på den svenska marknaden och är känt för sin kompetens och erfarenhet inom försäkringsbranschen. Folksam är även känt för sin miljöprofil, de är en av Sveriges mest hållbara försäkringsbolag.
 • If Det finns flera sätt att komma i kontakt med IF försäkringsbolag. Den enklaste och mest vanliga metoden är att besöka bolagets hemsida, där du kan hitta information om deras olika försäkringar, tjänster, priser och kontaktuppgifter. På hemsidan finns även en chattfunktion där du kan ställa frågor direkt till bolaget.
  Du kan också kontakta IF genom deras kundtjänst via telefon eller e-post. Deras kontaktuppgifter finns lätt tillgängliga på deras hemsida. Du kan även besöka ett av IFs kontor i Sverige för personlig service och rådgivning. Öppettider och adresser för kontoren hittar du också på bolagets hemsida.
 • Länsförsäkringar örsäkringsbolaget Länsförsäkringar startade som en grupp av lokala försäkringsbolag i Sverige under 1800-talet. Idén bakom grundandet var att erbjuda lokal försäkringstjänst till lokala samhällen, där de skulle kunna förstå och möta de specifika behoven hos kunderna.
  Länsförsäkringar började som ett antal olika bolag, vart och ett verkade inom en viss region i Sverige. Dessa bolag var fristående men samarbetade för att erbjuda tjänster till kunderna. Denna regionala struktur har bevarats även idag, där Länsförsäkringar består av ett antal olika bolag där varje bolag ansvarar för sin egen verksamhet och är självständigt.
  De första bolagen som ingick i Länsförsäkringar bildades under 1800-talet, med Länsförsäkringar Skåne som det första bolaget som bildades 1820. Över tid har flera bolag slagits samman eller förvärv.
 • Trygg-Hansa Försäkringsbolaget Trygg-Hansa grundades år 1901 i Stockholm, under namnet "Trygg-Hansa Livförsäkringsaktiebolag". Bolaget började med att erbjuda livförsäkringar men har sedan dess utvecklats och erbjuder nu ett brett utbud av försäkringar som bilförsäkring, hemförsäkring, djurförsäkring och företagsförsäkringar. Bolaget är ett av de största försäkringsbolagen i Sverige och har en stark position på den svenska marknaden. Trygg-Hansa är känt för sin kompetens och erfarenhet inom försäkringsbranschen och har alltid varit engagerat i att erbjuda sina kunder en hög servicenivå.
 • Gjensidige
 • Skandia Försäkringsbolaget Skandia är ett försäkringsbolag med en stark fokus på att erbjuda flexibla och personliga försäkringar och sparande-lösningar till kunderna. Deras affärsidé bygger på att ge kunderna möjlighet att skapa sin egen försäkring och sparande-plan som passar deras unika situation och behov.
  Skandia erbjuder ett brett utbud av försäkringar såsom bilförsäkring, hemförsäkring, företagsförsäkring, livförsäkring och pensionssparande. Deras försäkringar är utformade för att ge kunderna möjlighet att välja mellan olika nivåer av skydd, så att de kan få en försäkring som passar deras budget och behov. Detta gör det möjligt för kunden att skräddarsy sin försäkring för att passa deras livssituation.
 • Moderna Försäkringar
 • Avanza Försäkring
 • Dina Försäkringar Försäkringsbolaget Dina Försäkringar är ett försäkringsbolag som erbjuder en personlig och flexibel service. Deras affärsidé bygger på att skapa en unik försäkringslösning för varje enskild kund, anpassat efter kundens specifika behov och situation.
  En av de unika saker med Dina Försäkringar är deras förmåga att erbjuda skräddarsydda försäkringar, där kunden kan välja mellan olika nivåer av skydd och tillval för att skapa en försäkring som passar deras specifika livssituation.
  Bolaget är även känt för sina lokalkontor och lokalt förankrade verksamhet med personal som är utbildade för att ge personlig rådgivning och hjälpa kunderna att hitta den bästa försäkringslösningen för dem. Dina Försäkringar är också känt för att erbjuda konkurrenskraftiga priser och värdefulla erbjudanden till sina kunder.

Det är viktigt att du jämför olika försäkringar och väljer den som passar dina behov bäst. Det kan vara bra att tänka på saker som pris, vilka skador som försäkringen täcker och vilka villkor som gäller. Du kan också prata med ditt försäkringsbolag och fråga om det finns några rabatter eller andra förmåner du kan dra nytta av.

Teckna bilförsäkring. hur väljer man försäkringsbolag

Det finns ett antal saker du kan tänka på när du väljer försäkringsbolag för att teckna en bilförsäkring:

 • Pris: Jämför priser hos olika försäkringsbolag för att hitta den billigaste försäkringen som passar dina behov.
 • Täckning: Kontrollera vilka skador som försäkringen täcker. Det kan vara bra att välja en försäkring som täcker en mängd olika skador, så du kan vara säker på att du är skyddad om olyckan är framme.
 • Villkor: Läs igenom försäkringsvillkoren noga så du vet exakt vad försäkringen täcker och vad den inte täcker.
 • Kundservice: Se till att försäkringsbolaget har bra kundservice så du kan få hjälp om du behöver det.
 • Reputation: Kolla upp försäkringsbolagets rykte genom att läsa recensioner och fråga runt bland vänner och familj.

Det kan också vara bra att prata med ditt försäkringsbolag och fråga om det finns några rabatter eller andra förmåner du kan dra nytta av.

Billigare bil försäkring

Det kan vara svårt att säga vilken bilförsäkring som är den billigaste eftersom priserna varierar beroende på en mängd olika faktorer, som exempelvis vilken typ av bil du har, vilken region du bor i och vilken slags försäkring du väljer. Det kan därför vara bra att jämföra olika försäkringsbolag och se vad de erbjuder för olika priser.
Det finns en del saker du kan göra för att hitta den billigaste bilförsäkringen:

 • Jämför olika försäkringsbolag: Det är viktigt att du jämför olika försäkringsbolag och deras priser för att hitta den billigaste försäkringen.
 • Välj en låg självrisk: Självrisken är den summa du själv måste betala vid en skada. Ju lägre självrisk du väljer, desto högre blir oftast premien. Välj en låg självrisk om du har råd att betala den, men tänk på att en högre självrisk kan leda till lägre premier.
 • Välj en enklare försäkring: Det finns olika typer av bilförsäkringar med olika omfattning. Välj en enklare försäkring om du inte behöver allt för mycket skydd.
 • Betala helårspremie: Många försäkringsbolag erbjuder rabatt om du betalar helårspremie istället för månadsvis.
 • Fråga om rabatter: Många försäkringsbolag erbjuder rabatter för olika saker, till exempel om du har en låg körsträcka eller om du har en säker bil. Fråga ditt försäkringsbolag om det finns några rabatter du kan dra nytta av.

Dina bilförsäkringar - Dina Bil

Dina Försäkringar är ett svenskt försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar för personbilar. De erbjuder olika typer av försäkringar, inklusive ansvarsförsäkring, trafikförsäkring och skadeförsäkring.
Ansvarsförsäkringen täcker skador du orsakar på andra personer eller andras egendom, medan trafikförsäkringen täcker skador på din egen bil vid olyckor. Skadeförsäkringen täcker skador på din bil oavsett om du orsakat olyckan eller inte.
Det kan vara bra att jämföra Dina Försäkringars bilförsäkringar med andra försäkringsbolag för att se vilken som passar dina behov bäst. Du kan också prata med Dina Försäkringar och fråga om det finns några rabatter eller andra förmåner du kan dra nytta av.