Powered by Smartsupp
 
Logga

"Automatisk Parkering" - Glöm Parkeringsskivan

Sluta bekymra dig om att komma ihåg din parkeringsskiva. Med den automatiska AutoParkTime som monteras på din vindruta, aktiverar den sig själv när du stannar bilen och sätter automatiskt din ankomsttid. Tiden är redan förinställd från fabriken, vilket gör att du inte behöver justera någonting. Att montera den tar bara 1 minut. Sedan är det klart!

AutoParkTime erbjuder en revolutionerande lösning för parkeringsbekymmer med sin automatiska P-skiva. Denna innovativa enhet gör det möjligt för bilägare att glömma bekymret med att ställa in sin parkeringstid manuellt. Med AutoParkTime behöver du inte längre komma ihåg att dra fram och ställa in en traditionell parkeringsskiva varje gång du parkerar. Istället tar denna smarta enhet hand om allt åt dig.

Den automatiska P-skivan aktiverar sig själv så snart du stannar bilen och automatiskt registrerar din ankomsttid. Det är en smidig och effektiv process som sparar tid och minskar risken för böter på grund av felaktig parkeringstid. Dessutom är tiden redan förinställd från fabriken, vilket gör att du inte behöver justera några inställningar. Det är enkelhet och bekvämlighet på hög nivå.

Att installera AutoParkTime tar endast en minut, vilket är en otroligt kort tid i jämförelse med den tid det tar att använda en traditionell parkeringsskiva. Dessutom är den lätt att montera på vindrutan utan krångliga instruktioner eller verktyg. Detta gör det till en perfekt lösning för alla bilägare som letar efter ett bekvämt och effektivt sätt att hantera sin parkeringstid.

AutoParkTime är en banbrytande lösning för att hantera parkeringstid med sin automatiska P-skiva. Med dess enkla installation, smidiga användning och miljövänliga design är det ett måste för alla bilägare som letar efter en bekväm och effektiv parkeringslösning. Glöm krånglet med traditionella parkeringsskivor - välj AutoParkTime för en stressfri parkeringsupplevelse.

APT4 har en något mer elegant design och skiljer sig också när det kommer till batterierna. För övrigt erbjuder den likvärdig funktionalitet och programvara.
M-II-modellen av APT4 fästs magnetiskt mot fordonets ram. För att byta batteri, ställa in tiden eller rengöra insidan av vindrutan, behöver du bara ta loss APT4M-II från magnetramen på vindrutan.
Å andra sidan är APT3-II placerad i en hållare på vindrutan. För att utföra samma åtgärder som med APT4, måste du lyfta upp APT3-II från hållaren.

Måtten för APT4 är 80x80x21 mm.
Måtten för APT3 är 85x70x18 mm.